about stuff entry

Hello There

hello ,i'm Amirahanin .
9teen years old .
love to laugh .
hate bf snatcher :)
JUST BE YOURSELF STALKER.

!Talk With Mrs.Sukkie!

!See Me At Here!

Facebook account 1 : Hanim Fazlie
Facebook account II : Ameera Haneem
Formspring : Hanim Fazli
For your information, tolong add saya di second FB cause 1st acc akan di delete. TQ.

!Read Here!

o , jal jinae sijyo ? dangsin-i naleul algo sipdamyeon , geunyangbeoteun-eul mag suhaeng eul nuleusibsio. naega dongsaeng MS.SUKKIE salang haeyo. Anneyeong ! Hanya tekan butang Follow, maka Kita terus menjadi kawan. :) Dan di dalam blog ini tidak ada kena mengena dengan hidup atau yang mati. Tutorial tidak disediakan. Terima Kasih.
Bersepah-sepah !
Tuesday, 15 May 2012 | 07:55 | 0 comments

Omaiigad ! blog yang sudah lama tidak update. 
kepada stalker blog aku mesti korang bosankan tengok blog yang sudah lama tak diupdate kan.
mestilaahh -.-
Buzy memanjang. haha--
Makan tido je. tapi bukan tu puncanya. saja nak diamkan diri.
hihi. 
hah ! sekarang dah updatekan? 
close.|
hee. No Idea rite now. 
kalau ada apa-2 masalah.
just talk je kat chatbox tu.
Insya-Allah akan dibaca. 
Muahhh !






REWIND ME THE PAST | MY SWEET FUTURE